Alexander & Veerle

Locatie:
Herent
Categorie:
Renovatie, interieurarchitectuur
Fase:
Opgeleverd
Jaar:
2017
Bijzonderheden/Specificaties:
Meubelontwerp

Het gelijkvloers van dit smalle rijhuis wordt zoveel mogelijk open gemaakt. Zo kan de ruimte ten volle benut worden en is er een zicht naar de tuin mogelijk. Het raam in de achtergevel kan volledig worden opengeschoven, zodat er een maximaal contact tussen terras en tuin ontstaat. Een transparante wand met leggers werkt als barrière tussen leef- en functionele ruimtes, zonder dat hierdoor ingeboet wordt aan openheid. Meubels worden als het ware als losse objecten in deze wand geschoven. Enkele vaste panelen op strategische plaatsen bepalen de doorkijk en de manier waarop de wand gebruikt kan worden.

No items found.

Wil je duurzaam bouwen of renoveren met ons architectenbureau?

Maak een afspraak!