Cade

Locatie:
Aartselaar
Categorie:
Nieuwbouwprojecten, collectief wonen
Fase:
Wedstrijd
Jaar:
2017
Bijzonderheden/Specificaties:
Schoolgebouw

Een looppad leidt de bezoeker vanaf de straat langsheen een mooie, verdichte groenbuffer naar de site van de kleuterschool. Het pad mondt uit op de speelplaats: het hart van de school en de aanzet naar de rest van het gebouw, dat zich rond deze centrale plek en de te behouden boom drapeert. De speelplaats speelt een sleutelrol: de kinderen komen aan op de buitenspeelplaats, waarna ze via een luifel naar de polyvalente ruimte worden geleid, die dienst doet als binnenspeelplaats. Via de centrale hal, die hieraan grenst, worden de klaslokalen - twee aan twee gekoppeld - ontsloten.

No items found.

Wil je duurzaam bouwen of renoveren met ons architectenbureau?

Maak een afspraak!