Hans & Marjan

Locatie:
Wilsele
Categorie:
Renovatie
Fase:
In uitvoering
Jaar:
2017
Bijzonderheden/Specificaties:
Bel-etage

Een bestaande bel-etagewoning wordt volledig gerenoveerd naar hedendaagse normen. Hierbij worden niet alleen de indeling en planvorming van het huis grondig herdacht, ook worden voor- en achtergevel opnieuw geïsoleerd en afgewerkt. We kiezen voor lichte afwerkingsmaterialen zoals steenstrips en aluminiumbekleding. Die laten niet alleen toe een dik isolatiepakket aan te brengen, maar ook enkele uitgesproken accenten in de gevels. Vanuit de gelijkvloerse inkomhal of garage kan de leefruimte op de verdieping bereikt worden. Hier wordt een open plan nagestreefd met keuken, eet- en zithoek die aansluiten op de hoger gelegen achtertuin. Een laag meubel omarmt de zithoek en biedt via een gevelbreed schuifraam toegang tot een 'tuinkamer' in het verlangde van de tuin. De schuine hoek in de achtergevel maakt een optimale bezonning mogelijk.

No items found.

Wil je duurzaam bouwen of renoveren met ons architectenbureau?

Maak een afspraak!