Lorens & Bénédicte

Locatie:
Oosterzele
Categorie:
Nieuwbouwprojecten
Fase:
Opgeleverd
Jaar:
2014
Bijzonderheden/Specificaties:
BEN-woning, E28

Een uitgerokken perceel biedt ruimte aan een halfopen bebouwing met een uniek zicht op weiden en een stel bomen in de hoek van het terrein. Een doordachte groepering van nutsruimtes zorgt voor een open leefruimte die de kwaliteiten van het perceel benadrukt. Een lange kastenwand verbindt het gelijkvloers en begeleidt de bezoeker naar een afgeschermde zithoek met zicht op de tuin. Dankzij de vide dringt natuurlijk licht binnen tot diep in de woning en krijgt ook de wasberging voldoende daglicht. Door de compactheid van het huis, voldoende isolatie en het gebruik van duurzame technieken wordt een bijzonder gunstig energiepeil (E 28) bekomen.

No items found.

Wil je duurzaam bouwen of renoveren met ons architectenbureau?

Maak een afspraak!