Michiel & Annelore

Locatie:
Holsbeek
Categorie:
Nieuwbouwprojecten
Fase:
Aanbesteding
Jaar:
2018
Bijzonderheden/Specificaties:

We spelen in op de context van de halfopen bebouwing. Dit door de dienstenzones aan de zijde van de gemene muur te groeperen en zo de overige gevels vrij te maken om de leefruimtes langs te schikken. Op het gelijkvloers verkrijgen we daardoor een aaneenschakeling van bureau-, zit- en eethoek, en een keuken met zicht op de tuin. Een bandraam boven een laag tv- en zitmeubel versterkt de lengtewerking en laat licht toe via de zijgevel, zonder daarbij mogelijke privacyconflicten in de hand te werken. Op de verdieping realiseren we dankzij een uitgedacht planopbouw drie kinderkamers, een ouderkamer met dressing en een ruime badkamer.

No items found.

Wil je duurzaam bouwen of renoveren met ons architectenbureau?

Maak een afspraak!