Rogier & Cyrielle

Locatie:
Heverlee
Categorie:
Renovatie, interieurarchitectuur
Fase:
Opgeleverd
Jaar:
2019
Bijzonderheden/Specificaties:
Vide

Binnen de context van de bestaande halfopen woning worden verschillende opties onderzocht om de indeling te optimaliseren en meer licht in de huidige leefruimte te brengen. We investeren in een enkele ingreep aan de voorzijde van de woning: een vide in de hoek van de leefruimte verbindt de leeshoek met de bovenliggende bureauruimte, nachthal en muziekkamer. Een slank meubel over de hoogte van twee verdiepingen maakt een vestiaire en bijkomende bergruimte mogelijk, maar definieert meteen ook de lees- en bureauhoek. Op deze manier wordt meer structuur aangebracht in het huis, ontstaan er interessante relaties tussen de ruimtes, en wordt meer licht en lucht verkregen in het leefgedeelte.

No items found.

Wil je duurzaam bouwen of renoveren met ons architectenbureau?

Maak een afspraak!